Vanaf februari 2017 wijzigingen mbt onze vestiging Panningen, leest u even mee….

Vanaf februari zullen we onze dependance in Panningen aan de Kerkstraat 47,  beperken tot enkel één ruimte [ op foto linker raam aan de kerkstraatzijde ].

Hier zetten wij graag onze activiteiten die samenhangen met:  advies, aanname & levering van INLIJST – opdrachten voort.  Onze nieuwe openingstijden zijn: VRIJDAG 13.00-18.00 en ZATERDAG 10.00-17.00. Tevens blijft de mogelijkheid tot het maken van een afspraak bestaan voor de klanten die liever op een andere dag of tijdstip willen komen, u kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken; 077 3984596.

De galerie activiteiten [ exposities – advies & verkoop van kunst – kunstuitleen] worden enkel nog vanuit onze hoofdlocatie te Horst voortgezet zoals u van ons gewend bent. De geschikte grote galerieruimte, ruime keuze en neutrale ligging van onze locatie in Horst is ideaal. Onze locatie te Panningen is ons dierbaar en heel mooi maar helaas minder ideaal gebleken en dan moeten er besluiten genomen worden. Uiteraard hopen wij allen die ons in Panningen op kunstgebied gaan missen, in Horst te mogen verwelkomen.