‘TYPISCH IRIS’ 30 jaar kunstenaar

IRIS SLOCK

Vanaf Zondag 23 januari t/m 20 februari serveren wij élke zondag een gezellig drankje om met u de mooie overzichtstentoonstelling te vieren. Vijf feestelijke momenten van 13.-16. uur om gelegenheid aan en spreiding van belangstellenden te bieden.

Daarnaast kunt u uiteraard door de week van dinsdag t/m zaterdag binnenlopen om te komen genieten en serveren we een kopje koffie of thee. Het is zeer de moeite waard, dus mis dit niet!

Welkom. Grote overzichtsexpositie van Academie tot Nu.

Samen met Iris Slock vieren we haar 60e verjaardag – 30 jaar professioneel kunstenaarschap – 20 jaar samenwerking met galerie IROK. Daarnaast bestaat IROK dit jaar 40 jaar!

‘Een fantasiewereld verbeeld met kleuren en vormen op doek’

Mijn thema is vaak “liefde”. Liefde voor het leven, de mens en dier. In mijn werk is daar niet altijd een verschil in. Zo kan een vis of een vogel net zo goed een mens voorstellen. Het worden menselijke dieren of dierlijke mensen.

Ik werk net zo lang door aan mijn schilderij totdat ik de juiste kleuren en compositie heb gevonden. Een mix aan technieken en materialen geven mijn werk een bepaalde structuur, een huid, geven het werk een zekere doorleving, een geschiedenis van het ontstaan. Laagjes die met liefde voor het creëren aangebracht zijn.

Iris verkoopt tevens overzichtsboeken met kleine gedichtjes en teksten, mooi als cadeau of voor uzelf. Naast de grote hoeveelheid schilderkunst zijn ook kleine objecten, kaarten, collages en sieraden te koop. Een unieke kans.