RESTAURATIES

Voor kleinere restauraties van schilderijen en of lijsten kunt u bij ons terecht.Een schilderijen reinigen gebeurt in eigen atelier en op een veilige manier. Daarna voorzien we het schilderij van een nieuwe vernislaag zodat de kleuren weer optimaal tot hun recht komen en het schilderij weer beschermd is. Dit kost gemiddeld tussen €75,- en €150,-.

Restaureren van eventuele kleine scheurtjes of gaatjes is mogelijk. Na beoordeling kunnen wij een prijsopgaaf doen.Handgekleurde lijsten. Het komt voor dat een bepaalde kleur niet in het assortiment van de lijstenfabrikanten, voorkomt. We zien dit met name bij de baklijsten. Wij mengen dan zelf de gewenste kleur. De ondergrond van het profiel moet het liefst onbewerkt zijn, we kleuren dan de staven en vervolgens werken we het netjes af met een fijne finish laag.


En verdere werkzaamheden zoals: Vervangen van krom getrokken spielatten – opspannen van linnen doeken/schilderijen – kromgetrokken paneeltjes recht persen. U vraagt en wij informeren u of wij van dienst kunnen zijn op basis van onze expertise en ervaring.