November & December | Kunstfeest expo

.

Zondag 5 november hebben we samen met heel veel bezoekers het Kunstseizoen afgetrapt met ons jaarlijks Kunstfeest. Dank voor de geweldige opkomst. Deze expositie loopt t/m december 2023.

De Exposanten:


JACK POELS

heeft afgelopen zomer veel tijd in zijn atelier doorgebracht en presenteert een serie nieuwe schilderijen, gerelateerd aan het ‘Nevenproject’.

.

Volgend jaar verschijnt het eerste album van het Nevenproject. Een familie aangelegenheid. Neef John (gitaar) en Sander (Bas) aangevuld met Jules (geen familie) op Drums.

.

Een gedeelde muzikale liefde voor o.a. Thin Lizzy, Grandaddy, ZZ top, Creedence Clearwater Revival vertaalde zich in 12 nieuwe dialect liedjes samengebracht op een nieuw album. Voor elk van de 12 liedjes heeft Jack een schilderij gemaakt.

.

De muziek komt volgend jaar, de originele schilderijen worden in November 2023, vooruitlopend op de verschijning van het album, geëxposeerd bij Galerie  IROK in Horst.

.

AMER BADER

KAREEM HAMEED

MOHAMMAD AGLAH

Alle drie mannen met Irakese roots. We werken al enkele jaren met deze kunstenaars samen. Van explosieve abstractie, kleurrijk figuratief tot ingetogen dromerig. Schilderijen en fotografie.IRMA BRAAT

klassiek geschoold en een meester in Portretten

.


VITA KHAIDUROVA

Oekraïense kunstenaar, woont en werkt in Haarlem

Opgeleid als graficus, ontdekte de keramiek en maakt sindsdien de mooiste objecten bewerkt met figuratieve motieven

.


JULIA GUBITZ

Het oeuvre van Julia Gubitz bestaat uit sculpturen, grafiekbladen en schilderijen. Haar speelse keramische objecten, roepen met hun vorm associaties op van middeleeuwse torens, oude woonhuizen, kajuiten van schepen en kastelen.

Zondag 5 november was gezellig en druk, met een hapje & drankje én een muzikaal optreden van

BART VAN OEFFELT UIT VALKENBURG

.


Zondag 19 november van 13.00-16.00 uur organiseren wij een rustig moment met meer verdieping in de geëxposeerde kunst. Indien gewenst een MEET & GREET met Amer Bader, Kareem Hameed en Mohammad Aglah tussen 14.00-16.00 uur. De koffie & thee staat voor u klaar.

.

De expositie duurt de hele maand NOVEMBER & DECEMBER, Welkom.

.